2017 lanseras Net-Klient – Ett nationellt system med helt nya möjligheter

netklient_logo_250I Net-Klient har vi samlat våra program ADAD-net, ASI-net, UBÅT, m.fl. och dess individ- och statistikfunktioner på ett och samma ställe. Genom Net-Klient är det möjligt för ansvariga, både handläggare och behandlande personal, att i realtid följa en klient genom hela vårdkedjan. All information gällande det aktuella klientärendet samlas naturligt i samma system och kan delas mellan beställare och utförare. Klienten blir delaktig och ingen information faller bort.

Vad innebär det här för din verksamhet och ditt arbete?

Den 1 juni 2017 övergår Göteborgs stad till Net-Klient och blir därigenom den första pilot-kommunen att använda den nya plattformen. I september kommer vi ut till olika platser i Sverige och informerar om Net-Klient inför övergången. Anmäl er här. Senare under hösten 2017 påbörjas arbetet med att föra över samtliga kunder till Net-Klient.

Vår övertygelse är att Net-Klient kommer att vara lätt för er att använda och ger er ett bra stöd i klientarbetet.

Läs mer, Intervju med Joel Kobberstad

Läs mer om Net-Klient här