Bokningsbara utbildningstillfällen

Planerade utbildningar i Net-Statistik

När enheten efter en tid har byggt upp en databas med ärenden kan man anmäla sig till en utbildning i statistikverktyget Net-Statistik.

I Net-Statistik arbetar man med sina ASI- eller ADAD-data och skapar tabeller och diagram som kan användas till att bygga upp en rapport med det inbyggda rapportverktyget. Resultaten kan sparas för att uppdateras vid ett senare tillfälle, vilket gör det enkelt att sammanställa kontinuerliga årsrapporter som beskriver den egna verksamheten. Det finns även ett antal fasta rapporter som går att ladda ner och öppnas i Word. De inmatningar man gjort i ASI eller ADAD förs över till Net-Statistik varje natt och finns tillgängliga i Net-Statistik dagen därpå.

Utbildningarna i tabellen nedan ingår i licenskostnaden. De planerade utbildningarna i Västerås kan ni alltså komma till utan extra kostnad. Boka här nedan.

Om ni vill att vi kommer ut till er och håller utbildning på plats, så tar vi ut en kostnad på 7500 kr per dag, samt ersättning för resa och eventuellt boende. Meddela oss ert intresse här

Datum/Tid Event
2018-10-17
10:00 - 15:00
Utbildning Net-Statistik
Västerås, Skrapan

Andra planerade utbildningar i Net-Klient

Utbildningarna i tabellen nedan ingår i licenskostnaden. Boka här nedan.

Datum/Tid Event
2018-09-05
Hela dagen
Information och utbildning i Net-Klient för Västra Götaland (bokningsbar)
Kommunhuset i Skärhamn, Tjörn