Personal

unnamed

Joel Kobberstad

Som VD i Råbe & Kobberstad ansvarar jag för verksamheten i stort. Förutom mitt jobb är jag pappa till två busiga och roliga killar. Är också engagerad i Västerås Schackklubb som ledare där min äldsta son spelar och får på det sättet följa med i hans utveckling. I övrigt gillar jag att umgås med familjen och vara ute i naturen.

Mobil: 070-417 60 37
joel.kobberstad@rabekobberstad.se

Ann-Marie Axelsson

Jag jobbar med utbildning, utveckling och support från mitt kontor i Jönköping. Gillar att ströva utmed sandbackarna vid Vättern – allra helst när det blåser! Påta i mitt växthus, baka och vara tillsammans med familj och vänner är andra saker som står högt i kurs hos mej.

Mobil: 070-417 14 42
ann-marie.axelsson@rabekobberstad.se

Erika Sjöberg

Jag arbetar med formgivning, utbildning och support på Råbe och Kobberstad. Är konstnär med en MFA från Konstfack. På min fritid konsumerar jag gärna kultur i alla former.

Mobil: 070-591 87 51
erika.sjoberg@rabekobberstad.se

Peter Råbe

Utvecklingschef i Råbe & Kobberstad AB. Vandrar gärna ute i skogen med mina två hundar och ligger i ständig träning för att en vacker dag klara den svenska klassikern.

Mobil: 070-417 58 37
peter.rabe@rabekobberstad.se

Niklas Lindberg

Jag är systemutvecklare och programmerare och med inriktning på databaser. Utveckling av rapportverktyg till ASI har blivit min speciallitet. Fritiden spenderar jag tillsammans med min familj eller med diverse byggprojekt som aldrig tycks bli färdiga.

Mobil: 070-417 49 11
niklas.lindberg@rabekobberstad.se

Jenny Armelius Lindberg

Jag är systemutvecklare med inriktning mot databaser och programmering. Jag kommer mest att jobba med Net-Statistik här på Råbe och Kobberstad AB men har även varit med och utvecklat Net-Analys. På min fritid umgås jag helst med min familj och försöker hinna med lite träning. Är stor djurvän och har två katter och skulle gärna ha fler fyrbenta vänner. Tycker även om att pyssla med smycken och sticka mössor och halsdukar åt barnen.

jenny.lindberg@rabekobberstad.se

unnamed (1)

Stefan Larsson

Systemutvecklare och IT-arkitekt. På fritiden gillar jag förutom att umgås med min fru och mina barn att bygga på vårt hus. Jag har även ett brinnande teknikintresse och gillar att konstruera saker med mekanik/elektronik.

Mobil: 0707-450 750
stefan.larsson@rabekobberstad.se